De Baanderij is toegankelijk voor bezichtigingen. Kijk hieronder wat de mogelijkheden zijn.

Nu de maatregelen rond Corona versoepeld zijn, stellen we onze tuin weer open voor belangstellenden. Groepen kunnen een afspraak maken voor een bezichtiging.

Open tuinen dagen

Onze tuin is geopend van 11 uur tot 17 uur.

Met ingang van 2020 staat De Baanderij ook vermeld in de Open Tuinen Gids van de Nederlandse Tuinenstichting. Op de pagina van De Baanderij staat op welke dagen de tuin voor donateurs van NTs gratis is open gesteld. Op andere dagen op afspraak.

Op afspraak

We ontvangen graag groepen tuinliefhebbers. De maximumgrootte van een groep is 20 personen, tenzij anders afgesproken. De kosten zijn € 3 per persoon, inclusief rondleiding en koffie of thee met wat erbij. De tuin is redelijk goed toegankelijk voor rolstoelen of rollators.

Routebeschrijving

Ons adres is Heidstreek 2A in Noardburgum. Rijd vanuit Dokkum en Drachten (N356), Leeuwarden en Buitenpost N355) richting Feanwalden. Volg de bordjes Camperpark Kuikhorne tot u een kerk aan uw rechterhand ziet. Sla na de kerk rechtsaf de klinkerweg op (deZwette). Sla na 100 meter rechtsaf (dit lijkt een inrit van een boerderij). Aan het einde van dit weggetje is rechts Heidstreek 2A. Parkeren langs de weg in het gras.

Contact

Voor het plannen van een bezichtiging kunt u gebruik maken van onderstaand contactformulier. Ook kunt u bellen op telefoonnummer 0511-842992 of 0617948875.

Laat duizend bloemen bloeien….