De Baanderij is toegankelijk voor bezichtigingen. Kijk hieronder wat de mogelijkheden zijn.

Open tuinen dagen

Onze tuin is geopend van 10 uur tot 17 uur.

Sinds 2020 staat De Baanderij ook vermeld in de Open Tuinen Gids van de Nederlandse Tuinenstichting. Op de pagina van De Baanderij staat op welke dagen de tuin voor donateurs van NTs gratis is open gesteld. Op andere dagen op afspraak.

Op afspraak

We ontvangen graag groepen tuinliefhebbers. De maximumgrootte van een groep is 20 personen, tenzij anders afgesproken. De kosten zijn € 4 per persoon, inclusief rondleiding en koffie of thee met wat erbij. De tuin is redelijk goed toegankelijk voor rolstoelen of rollators.

Opentuinweekenden

De weekenden in 2024 waarin er gratis toegang is tot onze tuin staan hieronder.

In het laatste weekend van augustus is het Brommelsfestijn in Noord-Oost Friesland, dan is er altijd open tuin bij ons. Daarnaast is er in dat weekend natuurlijk ruimte voor Groei & Bloei-leden en donateurs van De Nederlandse Tuinenstichting.

25 en 26 mei

15 en 16 juni

6 en 7 juli

24 en 25 augustus.

Routebeschrijving

Ons adres is Heidstreek 2A in Noardburgum. Rijd vanuit Dokkum en Drachten (N356), Leeuwarden en Buitenpost N355) richting Feanwalden. Volg de bordjes Camperpark Kuikhorne tot u een kerk aan uw rechterhand ziet. Sla na de kerk rechtsaf de klinkerweg op (de Zwette). Sla na 400 meter rechtsaf. Op dat punt ziet u het volgende bord op de lantaarnpaal links van de weg:

Na twee honderd meter komt u op een T-splitsing. Sla hier linksaf. De Baanderij is aan het einde rechts.

Wie de navigatie op de telefoon of de auto wil volgen, kan het beste Heidstreek 2 invoeren als bestemming. Dan komt u in de buurt. U rijdt dan op nummer 2 af. Ga op de T-splitsing linksaf. 100 meter verderop ligt nummer 2A aan uw rechterhand.

Wie van vanuit het dorp Noardburgum komt of uit De Westereen, gaat op de Zwette linksaf waar het volgende bordje aan de lantaarnpaal rechts hangt:

Vervolgens na 200 meter op T-splitsing links, aan het einde van de weg rechts De Baanderij.

Voor bussen geldt een aangepaste route. Neem hiervoor contact met een van ons op.

Contact

Voor het plannen van een bezichtiging kunt u gebruik maken van onderstaand contactformulier. Ook kunt u bellen op telefoonnummer 0610863465 (Gerda) of 0617948875 (Gerrit).

Laat duizend bloemen bloeien….