De Baanderij is toegankelijk voor bezichtigingen. Kijk hieronder wat de mogelijkheden zijn.

Open tuinen dagen

Onze tuin is geopend van 10 uur tot 17 uur.

Sinds 2020 staat De Baanderij ook vermeld in de Open Tuinen Gids van de Nederlandse Tuinenstichting. Op de pagina van De Baanderij staat op welke dagen de tuin voor donateurs van NTs gratis is open gesteld. Op andere dagen op afspraak.

Op afspraak

We ontvangen graag groepen tuinliefhebbers. De maximumgrootte van een groep is 20 personen, tenzij anders afgesproken. De kosten zijn € 3 per persoon, inclusief rondleiding en koffie of thee met wat erbij. De tuin is redelijk goed toegankelijk voor rolstoelen of rollators.

Opentuinweekenden

We hebben dit jaar wat extra weekenden aangemerkt als opentuinweekend. Dit zijn allemaal data die overeenkomen met weekenden van Groei & Bloei en natuurlijk het laatste weekend van augustus, Brommels. Dit zijn de data waarop iedereen vrij onze tuin kan bekijken tussen 10 en 17 uur:

22 en 23 mei

19 en 20 juni

3 en 4 juli

24 en 25 juli

28 en 29 augustus

Op 28 en 29 augustus is er dus het Brommels-festijn. Onze tuin is dan open voor iedereen die iets wil meepikken van dit gebeuren. Op zaterdag is er voor kinderen om 13 uur Kidzklix voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar. Je kunt je opgeven via http://www.brommelsfestijn.nl/programma/kidzklix-workshop-natuurfotografie/

Daarnaast is er in dat weekend natuurlijk ruimte voor Groei & Bloei-leden en donateurs van De Nederlandse Tuinenstichting.

Routebeschrijving

Ons adres is Heidstreek 2A in Noardburgum. Rijd vanuit Dokkum en Drachten (N356), Leeuwarden en Buitenpost N355) richting Feanwalden. Volg de bordjes Camperpark Kuikhorne tot u een kerk aan uw rechterhand ziet. Sla na de kerk rechtsaf de klinkerweg op (deZwette). Sla na 100 meter rechtsaf (dit lijkt een inrit van een boerderij). Aan het einde van dit weggetje is rechts Heidstreek 2A. Parkeren langs de weg in het gras.

Wie de navigatie op de telefoon of de auto wil volgen, kan het beste Heidstreek 2 invoeren als bestemming. Dan komt u in de buurt. U rijdt dan op nummer 2 af. Ga op de T-splitsing linksaf. 100 meter verderop ligt nummer 2A aan uw rechterhand.

Contact

Voor het plannen van een bezichtiging kunt u gebruik maken van onderstaand contactformulier. Ook kunt u bellen op telefoonnummer 0511-842992 of 0617948875.

Laat duizend bloemen bloeien….